Családi találkozó, születésnapi ebéd, eljegyzési parti vagy céges vacsora? Bármilyen alkalomról is legyen szó, a Veszely Csárda különböző méretű és elhelyezkedésű termei között biztosan megtalálja az Ön rendezvényének megfelelő helyszínt. A felső szinten található Csárdánk legnagyobb egybefüggő rendezvénytere, mely 120 fő befogadására képes. A hangulatos pincénkben zártkörű, maximum 60 fős összejövetel tartható, illetve víz feletti teraszunk is kibérelhető, maximum 50 fős rendezvények helyszínének. A tavasztól őszig terjedő szezonban csodálatos szabadtéri rendezvényhelyszíneink is elérhetőek vendégeink számára. A vízparti teraszon maximum 50 fős rendezvény lebonyolítására van lehetőség, a pergolánk szintén 50 fő befogadására képes, itt igény esetén saját grillezőt, szakácsot és felszolgálót is biztosítunk vendégeinknek.

Rendezvénye sikeréhez nem csupán gyönyörű és tágas termeinkkel járulunk hozzá, hanem Csárdánk ínycsiklandó ételeivel is. Hideg tálakkal, levesekkel, sültes tálakkal, pörköltekkel és változatos köretekkel, valamint savanyúságokkal várjuk Önt és vendégeit. 

Termeink:

A felső szint, mint legnagyobb egybefüggő rendezvénytér ~maximum 120 fő
Hangulatos pincénk zártkörű rendezvények számára ~maximum 60 fő
Víz feletti terasz ~maximum 50 fő

Szezonálisan elérhető(tavasztól őszig):

Vízparti terasz ~maximum 50 fő
Pergola, igény esetén saját grillezővel, szakáccsal és felszolgálóval ~maximum 50 fő

 

Tekintse meg sültes tál kínálatunkat is: SÜLTES TÁLAK

 

Kérje bizalommal kollégáink segítségét személyesen, tájékozódjon weboldalunkon vagy kérjen ajánlatot weboldalunkon keresztül. Minimum rendelhető mennyiség helyben fogyasztásra 4 adag, elvitelre 10 adag (kivétel a pörköltek, ott helyben és elvitelre is minimum rendelhető mennyiség 10 adag). Amennyiben egyedi rendelést szeretne leadni, akkor írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímre.