„A hagyományokat őrizve, a jövőbe mutatva.”
200 éves múlt, hagyományos, magyaros csárdaételek, hatalmas választék és modern konyhatechnológia!

 

Üdvözöljük a Veszely Csárda weboldalán!

2017 novemberétől várjuk vendégeinket Békéscsaba és Gyula között a 44-es főút mentén különleges természeti környezetben, hagyományokra épülve a megújult Veszely Csárdában. Éttermünk a téli időszakban 160 fő befogadóképességű, melyet a nyári időszakban 260 főre bővítünk. Szeretettel várjuk mindazokat, akik a hagyományos magyar ételeket szeretnék megízlelni a mai kor elvárásainak megfelelően elkészítve. Chefünk és csapatunk hatalmas választékkal, a klasszikus csárdaételeket és a mai kor gasztronómiai értékeit egyaránt felvonultatva várja Önöket a hét minden napján. Borospincénk választéka bármely ételhez maradandó élményt nyújt, továbbá saját cukrászüzemünk garantált gasztroélményben részesíti vendégeinket!

Ételeinket konyhafőnökünk, Metzger László mesterszakács készíti szakavatott kollégáival helyi, kistermelőktől vásárolt alapanyagokból és kézműves termékekből a legmodernebb konyhatechnológiával. Étteremvezetőnk és sommelier-nk, Lovasné Farkas Diána elkalauzolja a borok szerelmeseit egy hamisítatlan kulináris utazásra, mindemellett gondoskodik róla, hogy a nálunk töltött idő tartalmas és maradandó élményekkel teli legyen.

 

A csárda rendezvények kiszolgálására is alkalmas különböző méretű és elhelyezkedésű termeinek köszönhetően.

Négy évszakos termeink:
A felső szint a legnagyobb egybefüggő rendezvénytér – maximum 120 fő
Hangulatos pincénk zárt körű rendezvényekhez – maximum 60 fő
Víz feletti terasz – maximum 50 fő 

Szezonálisan elérhető helyiségeink (tavasztól őszig):
Vízparti terasz – maximum 50 fő
Pergola, igény esetén saját grillezővel, szakáccsal és felszolgálóval – maximum 50 fő

 

Kérjen ajánlatot

 

Szeretettel várjuk Önöket, ismerjenek meg minket, és „kóstoljanak bele” a Veszely Csárda gasztronómiai kínálatába!